Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2014 21:50 - НE СЕ ХВАЩАЙТЕ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ИЗМАМА! Автор: batimetriq
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.08.2014 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НE СЕ ХВАЩАЙТЕ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ИЗМАМА!  

ДОРА АПОСТОЛОВА ЗА ИСТИНАТА, ИЗБАВЛЕНИЕТО И ВЪЗХОДА НА БЪЛГАРИЯ - 22

 Госпожа Дора Апостолова е голям български родолюбец, световно известен историк и създател на организацията ДРД „Идея за България”. Живее от 30 год. Във Финландия, преподавала е в най-известните европейски университети и има преведени свои книги на няколко езика. ДРД „Идея за България”, трябва да обедини за кратко време в едно всички честни и почтени българи тук и в чужбина и след спечелване на предстоящи избори, да се положи началото на един нов и достоен живот за всеки българин.

Не заради някаква пропаганда в полза на някой или нещо, а заради истината, която трябва да е знае всеки българин, ще публикувам поредица от материали на г-жа Дора Апостолова.



                       НE СЕ ХВАЩАЙТЕ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ИЗМАМА!

Старите партии РЗС, АТАКА,СДС (реформатори), ГЕРБ, подеха стария си изтъркан номер от двата последни парламентарни избора 2009 и 2013, да плашат хората с ДПС и „новото турско робство“ за да гласуват за тях.
Не се хващайте българи на тази измама!
Спомнете си , че като влязоха в НС всички врагове на ДПС се прегърнаха в бизнес прегръдка с нея , даже позволиха неговия олигарх Пеевски да надмине по богатства, с краденото от всички нас, олигарсите на БСП и ГЕРБ, а после се усетиха и започнаха междуособни олигархични борби, кой да грабне имотите и парите на другите олигарси.
ДПС е същата неолиберална олигархична корпоративна партия като останалите, тя се е специализирала да слугува на големите и сега търси ново убежище при този, който й даде повече мръвки от трапезата на България. ДПС няма да надминат 7 %. Гласовете на малцинствата са ЛИМИТИРАНИ и отвън да помагат, пак бройката е лимитирана.
А и ДПС изгуби електората си и купува гласове масово.
Но и купуването на гласове е лимитирано, понеже черната каса с пари не е бездънна!!! Кой ще й даде да управлява със 7%?
Пък и ДПС не е готвена за управление на държавата , а за слугинаж на големите в краденето.
ДПС ще влезе в НС на всяка цена, това е предварително уговорено, със или без гласа на избирателите. Тя се е специализирала в слугинаж, до сега слугуваше на БСП, сега се очертава да слугува на ГЕРБ. А ГЕРБ държи ЦИК , но го прави с предварителни договорки с БСП. Главния командир №1 на прехода си остава БСП. Тя е родила всички партии със свои начални капитали , тя ги командва, тя стои зад всичките им далавери, тя е управлявала неспирно вече 25 години със самостоятелно управление или скрита зад другите.
За това ние от „Идея за България“ от първия си час сме се насочили да ликвидираме БСП, за това сме изградили нашата идеология, която виждате на корицата "за реална демокрация, правова и социална държава" за да може да я ликвидираме по идеен път, като отнемем вече жалките останки на нейния електорат, да не влезе повече от 10% в НС. После лесно може да я лустрираме!

ДПС ще бъде унищожена, като се унищожи цялото неолиберално олигархично политическо статукво и първо нейната майка БСП. Това ще стане, след като партията на народа влезе с мнозинство в НС и остави старите партии малцинство, като по този начин им отнема завинаги властта, а после може лесно да ги обезпаразити, конфискува до дупка ,опандизи и и лустрира за корупция и геноцид срещу нацията.
Такива безкръвни революции за смяна на системата правят цивилизованите народи в Европа. Важното е да разбираме що е демокрация, що е правова държава, да си служим с техните лостове.
Разбира се, че ще има гласували, но те ще бъдат купените малцинства и не повече от 27%. Купуването на гласове е обаче е лимитирано. А според правилата на демокрацията - мнозинството печели. На партията на народа е достатъчно 51% мнозинство в парламента, за да преобърне България и посоката на движение.

Никоя диктатура не може да оцелее след празни урни!"

НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ВЪДИЦИТЕ НА ДОРА АПОСТОЛОВА! НЕ Е ЧИТАВА! КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ И КАКВО Е ДОПРИНЕСЛА! ИСКА ПАРТИЯ! ДОСТАТЪЧНО!ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ОВЛАДЕНИ ОТ ВЪН,РАЗДЕЛЯТ НАРОДА,СЪЗДАВАТ МУ ИЛЮЗИИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ Т.Е. ТЕАТЪР, ПОСТРОЕНИ СА  НА МАФИОТСКИ ПРИНЦИП И ГО УНИЩОЖАВАТ! ТЕ СА ГИБЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ! САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО! Н.М.

 





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701901
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031