Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2014 15:25 - ДНИ ПРЕДИ МЕТЕОРИТА, КОЙТО ЩЕ РАЗТЪРСИ ГЕРБ
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2187 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

ДНИ ПРЕДИ МЕТЕОРИТА, КОЙТО ЩЕ РАЗТЪРСИ ГЕРБ & ДПС: ЗАПАЗЕТЕ ХЛАДНОКРЪВИЕ, ГЕРБАДЖИИ, „РЕФОРМИСТИ”, „ПРОТЕСТЪРИ” И ПЛЕЩЕТЕ С МЯРКА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ СТЕ КАТО ПОСРАНИ!




Цецка Цачева се събрала с Илияна Беновска и рекла в ефир: „На въпроса „Кой” е „Той” – Бойко Борисов като се върне след изборите да управлява”. Ой, какъв сюрреализъм. Ген. Атанасов вече подреди аритметиката на „реформаторите”, колко било по-добре с ГЕРБ, отколкото ГЕРБ с ДПС или с БСП. Ония от някакъв си нац.фронт, дето не смеят да споменат името МУ напреки, и всите „жожета” и „интелигентни”, вече се готвят да управляват с лицето Бойко Методиев Борисов, но не протестират, че и за кьоравите, дето не играят карти, е ясна договорката зад пердето между ГЕРБ и ДПС. След дни Бареков ще гръмне бомбата. АФЕРА ще го каже още по-сериозно – над държавата ще падне метеорит. И тогава Цецка Цачева може и да отговаря на въпроса „Кой” с „именува се Бойко Методиев Борисов” пред … Цацаров.

„България без цензура” се била разпаднала. Нямало вече такава партия. Рейтингът и паднал до нам си колко процента – гласят среднощните „опорните” беновско-колтуклиеви-бокови „опорни точки”. Човекът от Банкя така е заповядал – неглижирайте, говорете, че се разпада, той нищо не може да извади за мен.

Ами ако онова, което предстои да гръмне, ще втрещи и такива „спец. анализатори” като Цонева, Генов и Иветката и остальная, к’во правим?

Ами ако онова, което предстои да чуе целия български народ, което естествено по всякакъв начин ще бъде направен опит да бъде заглушено и медийно смачкано, но не би?

Ами ако Бареков изобщо не блъфира, а играе ва-банк и то с информация и документи, които НИКОГА ДОСЕГА НЕ СА ВИДЕЛИ ПУБЛИЧНОСТ?

Какви ще ги плещят „генералите – реформатори”? Радан Кънев къде ще си завре „изсушения барут”? Цецка Цачева и сие ще си покажат ли изобщо носовете си след прочетеното?

Каквото има да става, ще стане.

Затова, по –полека с еуфоричните възторзи за бъдещото управление на Бойко Борисов. Да изчакаме. Да видим и дали ще се хили неадекватно президента Плевнелиев и ще свиква ли консултативния съвет по национална сигурност.

Бареков играе опасно и самоубийствено, но пък храбро, и затова се молете да е жив и здрав. Поне заради едно – за да чуете потресаващата ИСТИНА за лицето Бойко Методиев Борисов, Доган и онова, което нататък би трябвало да е приоритет на главния прокурор.

Afera.bg




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150005
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031