Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2017 22:47 - - ОБРЪЩЕНИЕ.... 17.01.2017
Автор: davidzvezdata Категория: Други   
Прочетен: 706 Коментари: 1 Гласове:
1



  Обръщение към човечеството от Галактическата Федерация на Светлината от 27 декември 2016 година 17 януари 2016

    Скъпи наши братя и сестри!
    Днес се обръщаме към вас като към най-скъпи и близки ни същества, които могат да попаднат в беда, и на които много ни се иска да помогнем.
    Но първо ще ви разкажем, какво се случва на планетата ви. Това ще ви помогне да осъзнаете получилата се ситуация, не като обикновен човек, а като галактически, вселенски обитател, с други думи, като пробудено Божествено създание.
    Започваме с това, че планетата Земя е предназначена да изпълни уникална роля във вселенския живот, била е замислена като Божествена лаборатория за създаването на удивителни същества – БогоХора. Те трябвало да служат като пример за подражание на другите цивилизации, колко прекрасен може да бъде живота, ако е основан на любовта.
    И в началото този експеримент е бил много успешен. Отзвук от това чудесно време може да намерите във вашите приказки, легенди, предания и дори в археологическите находки.
    Но всичко е било толкова хубаво и безоблачно, че хората загубили бдителност и неволно допуснали внедряването в живота си на чужди програми от враждебни цивилизации, които постепенно разрушили царящата на Земята идилия и преобърнали човешкото съзнание в дуално, т.е. вкарали на Земята «микробите» на разделението, които все повече и повече разяждали човешкото общество, довеждайки го до беди и страдания, до революции и войни.
    Всичко ставало все по-зле. Враждебните ви технологични цивилизации са ви предали не само променящи съзнанието програми, но и технологии, които хората са започнали да използват едни срещу други.
    И постепенно, това нарастващо зло по Земята достигнало до такава точка, когато планетата за да не загине, е трябвало да предприеме защитни мерки. В какво се състоят?
    Стартирал се е процеса за самоочистване, който се проявява като природни и технологични катастрофи, преразпределение на водните и въздушни маси, което води до промяна на климата, до появата на нови и непознати болести, които отнемат живота на милиони.
    Колкото и да е тъжно, но заболяванията също са свързани със самоочистването на планетата, понеже всяка болест е следствие натрупан негатив, който отравя и замърсява планетарната аура.
    За съжаление, хората са забравили, че са Богове и само със силата на мисълта си могат да се излекуват и да насочат живота си по различни сценарии.
    Заприличали на марионетки, които умело са насочвани от купчинка жадни за печалби представители на тъмните сили, завладели земната власт, които много векове се опиват от могъществото си.
    И сега, всички вселенски сили са хвърлени за спасението на красавицата Земя. Всички високоразвити цивилизации са призовани от Твореца да се обединят и да «издърпат» Земята до нивото си – т.е. да ѝ помогнат да премине в пето измерение, да се отърси от полепналия тримерен «баласт».
    Как става това на практика?
    Всички светли сили, включително и галактическото ви семейство, започнали да променят планетарния енергиен фон, насищайки го с Божествена енергия от най-високи вибрации.
    Благодарение на това, започнала постепенно да се съвзема и да преминава в друга реалност.
    Същото става и с вас, скъпи наши. Всички светли души по Земята, също променят вибрациите си, което им позволява да се «издигат» заедно със Земята.
    Всички, които са в резонанс с новите ѝ енергии, неволно ги влачи след себе си. И е много радостно да се види, че тези души стават все повече и повече.
    Но понеже преобладаващото количество хора, все още не са способни да разберат и да приемат новите реалности, в Галактиката се извършва голяма подготовка на «запасни» планети за душите, които все още не са приключили с тримерния свят.
    Защо се е получило такова разслоение? Защо не съвпада земното развитие и на обитателите?
    Обяснява се с голямото разнообразие в произхода на душите, които са сега на планетата. Прекалено много от тях са пожелали да преминат през уникалния земен опит, съдържащ цялото вселенско разнообразие, където възможностите действително са безкрайни за душата: може да изпадне до пълна деградация, но може да се възвиси и до ниво Богочовек.
    Именно затова е толкова желана за толкова много души от най-различни планети и най-различни измерения.
    Именно затова сте толкова различни – от светии до велики грешници, но които с лекота могат да разменят местата си в тази уникална «школа» за обучение на души, наречена «Земя»…
    А сега да се върнем на възможното близко бъдеще.
    Никой не може да ви предскаже точното развитие на събитията, понеже влияят прекалено много фактори.
    И изключително много неща зависят от вас — от поведението ви в такъв отговорен за Земята и вас момент: ще ви завладее ли паниката пред неизвестното или съзнателно и напълно отговорно ще подкрепите планетата с любовта си да навлезе в пето измерение с най-малки човешки жертви.
    И много добре знаем, че за мнозина от вас е най-трудното, за толкова кратко време да преустроите напълно съзнанието си, да се избавите от обичайните понятия и устойчиви стереотипи.
    Но, за щастие, на Земята много хора вече са осведомени за кардиналните промени и тези, които отдавана са «в крак» със Земята са готови да споделят своите знания и опит.
    Точно тези хора са нашите първи помощници на Земята – «глашатаите» на новия живот, които ще поведат другите след себе си.
    И ние вярваме, скъпи наши братя и сестри, че обединявайки усилията си, ще успеем да помогнем на красавицата Земя да премине с най-малко загуби и заедно да устроим новия и обновен земен живот.
    Обичащите ви представители от Галактическата Федерация на Светлината, говориха с вас.
    Приела Марта, 27 декември 2017 г
    Превод: Йосиф Йоргов




Гласувай:
1



1. mihala - До кога с тези глупости ще залъгваш ...
18.01.2017 00:10
До кога с тези глупости ще залъгваш хората. Земята е в последния стадий на развитие и човечеството или ще прелети при Бог или ще остане като роб на земята за своя погибел. Вярвам,че осъзнаваш с лъжата си закъде си се запътил.Спести си мъченията до тук.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: davidzvezdata
Категория: Други
Прочетен: 71972
Постинги: 83
Коментари: 16
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930